Naslovna Vesti BESPLATNO ODNOŠENJE KABASTOG OTPADA

BESPLATNO ODNOŠENJE KABASTOG OTPADA

0

BESPLATNO ODNOŠENJE OTPADA – JKP Gradska čistoća organizuje akciju besplatnog odnošenja kabastog otpada koja će, umesto uobičajeno svakog prvog vikenda u mesecu, ovoga puta biti produžena i trajati sedam dana, počev od 6. do 12. juna, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Tokom nedelje besplatnog odnošenja kabastih stvari, sugrađani koji raspolažu većim količinama tog otpada, treba da se jave Gradskoj čistoći besplatnim pozivom na broj telefona 0800/000-807, kako bi obavestili ekipe preduzeća o količini otpada i lokaciji na kojoj će ga ostaviti.

Direktor JKP Gradska čistoća Marko Popadić podseća da se usluga odnošenja kabastog otpada svakog drugog dana, izuzev prvog vikenda u mesecu, naplaćuje u skladu sa cenovnikom tog preduzeća.

Odnošenje kabastog otpada besplatno je samo za fizička lica. Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se plaća po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće” dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

Ostavite komentar

avatar
500