Naslovna Vesti HEROJ BEOGRADA – SAMO OVE GODINE NAGRADA ZA POSEBAN DOPRINOS TOKOM EPIDEMIJE

HEROJ BEOGRADA – SAMO OVE GODINE NAGRADA ZA POSEBAN DOPRINOS TOKOM EPIDEMIJE

0

Grad Beograd ustanovio je novu nagradu koja će biti dodeljena samo 2020. godine – heroj Beograda. Nagrada će biti dodeljena fizičkom ili pravnom licu za poseban doprinos u sprečavanju pojave, širenja i suzbijanja bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2 i zaštite stanovništva od te bolesti.

Pravo predlaganja kandidata za nagradu imaju fizička i pravna lica, kao i članovi Komisije za dodelu Nagrade grada Beograda – heroj Beograda. Predlozi za nagradu dostavljaju se organizacionoj jedinici Gradske uprave grada Beograda, Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima, najkasnije do 15. maja 2020. godine i to na imejl adresu bpc@beograd.gov.rs, 0800/110-011 i 011/3090-007, adresa Tiršova 1/IV.

Broj nagrada koji će biti dodeljen zavisiće od raspoloživih sredstava, a odluku o dodeli nagrada doneće Komisija za dodelu Nagrade grada Beograda – Heroj Beograda, koju obrazuje gradonačelnik grada Beograda. Predsednik i članovi komisije nemaju pravo na nadoknadu za rad u komisiji.

Dobitniku nagrade uručuje se statua Pobednika i novčani iznos. Visinu novčanog iznosa nagrade utvrđuje gradonačelnik grada Beograda.

Izvor: Beograd Uživo

Ostavite komentar

avatar
500