Naslovna Vesti HUMANITARNE LICITACIJE – KADA SHVATIMO KOLIKO JE VAŽNO BRZO REAGOVATI

HUMANITARNE LICITACIJE – KADA SHVATIMO KOLIKO JE VAŽNO BRZO REAGOVATI

0

Na Facebook-u postoji grupa Budi human – Humanitarne licitacije koja trenutno broji preko 215000 članova. Koncept grupe je pomoć bolesnim mališanima fondacije “Budi human” i “Podrži život”. Svakodnevno naši sugrađani objavljuju svoje licitacije, pa se tako u prodaji može naći skoro sve, od “igle do lokomotive”.

Kada neko oglasi predmet na prodaju, npr. novi mobilni telefon, on naglasi za koga se licitira i pored toga početnu cenu. Član grupe koji izlicitira najveću cenu, dobija pravo da kupi uređaj, a umesto da novac uplati prodavcu, uplaćuje na račun mališana kom je pomoć potrebna.

Pored tehničkih uređaja, članovi pokazuju svoju kreativnost, pa nude i razne usluge, poput uređenja enterijera, pisanja CV-ja, ali i prodaje vikendica…

Postanite i vi član ove grupe na Facebooku (kliknite na Budi human – Humanitarne licitacije na vrhu teksta) i licitirajte, možda nađete neki zanimljiv proizvod i uslugu za sebe i porodicu, a možda ste u mogućnosti i nešto da prodate, a samim tim pomognete jednom od mališana.

 

Ostavite komentar

avatar
500