Naslovna Vesti HUMANOST NA DELU: UČENICI XII GIMNAZIJE ORGANIZOVALI HUMANITARNU AKCIJU ZA PORODICU PINDOVIĆ

HUMANOST NA DELU: UČENICI XII GIMNAZIJE ORGANIZOVALI HUMANITARNU AKCIJU ZA PORODICU PINDOVIĆ

0
Foto: Pixabay

Učenici XII Gimnazije postavili su novi primer humanosti i solidarnosti svojom nedavnom inicijativom. Predvođeni direktorkom Svetlanom Miljenović, ovi mladi ljudi organizovali su prodaju karata za predstavu Don Žuan, s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć porodici Pindović. Njihova angažovanost i nesebičnost rezultirali su neverovatnom sumom od 134.000 dinara, koja je uplaćena na žiro račun porodice u nevolji.

Ova izuzetna gesta ne samo da oslikava humanost i empatiju u srcima ovih učenika, već i pokazuje njihovu snažnu posvećenost zajednici i potrebitima. Njihova brza reakcija i efikasnost u prikupljanju sredstava svedoče o dubokom osećaju odgovornosti prema bližnjima u nevolji.

Ovim putem, Učenici XII Gimnazije zaslužuju veliko priznanje i divljenje za svoju plemenitu inicijativu. Njihova dela su inspiracija za sve nas i podsećaju nas da svako od nas može da napravi razliku u životima drugih.

Nadamo se da će ovakve pozitivne akcije postati trajni deo šireg društvenog angažmana na dobrobit zajednice. Još jednom, hvala svim učenicima i direktorki Miljenović na izvanrednom primeru solidarnosti i saosećanja.

Izvor:  Moj Voždovac

Ostavite komentar

avatar
500