Naslovna Vesti I OVOG VIKENDA SJAJNE POZORIŠNE PREDSTAVE U VOŽDOVAČKOM CENTRU ŠUMICE

I OVOG VIKENDA SJAJNE POZORIŠNE PREDSTAVE U VOŽDOVAČKOM CENTRU ŠUMICE

0
Subota, 28.novembar u 14,00 sati
Dečja predstava
„LEPOTICA I ZVER.“
Mašino pozorište
Ova predstava oslikava najmlađoj publici dobro poznatu bajku o ljubavi, koja se rađa između lepe princeze i princa zarobljenog u telu zveri. Na nesvakidašnji, duhovit i interesantan način, predstava ,,Lepotica i Zver” podseća gledaoce (kako decu, tako i roditelje) da je unutrašnja lepota pojedinca od presudnog značaja za međuljudske odnose, naročito kada je u najuzvišenije osećanje – ljubav.
Subota, 28.novembar u 15,30 sati
Andre Pol Antoan
„KAD NEKO ZAZVONI…“
Režija: Božidar Đurović
Produkcija: Studio BIS!
Igraju: Anđela Rajić i Nikola Ugrinović
Ova psihološka duodrama, puna iznen
ađujućih preokreta, na jedan duhovit način progovara o čovekovoj slobodi, postavljajući pitanje: živi li čovek zaista onako kako želi ili je postao rob sopstevnog života?
Subota, 28.novembar u 17,00 sati
Poetski teatar
„NAJVEĆE LJUBAVI“
Nenad Utješinović
Dramski umetnik Nenad Utješinović u gitarskoj pratnji Miloša Savića pripovedaće o najvećim ljubavima i to kroz stihove Jovana Dučića, Alekse Šantića, Radeta Drainca, Desanke Maksimović…
Nedelja, 29.novembar u 15,30 sati
Dečja predstava
„VITAMINI“
Cvetin Aničić
Predstava nastala kao jedan zanimljiv čas o zdravoj ishrani. Pozorište zato i služi da nam kroz scensku igru prezentuje prave vrednosti života. Deca vole ovog šašavog kuvara koji u svojoj volšebnoj kuhinji kuva najzdravija jela . A najzdravije jelo je za sve nas (pored proteina, ugljenih hidrata,masti,vitamina) naravno dobro raspoloženje i smeh… Kada ste dobro raspoloženi nema hrane koju ne možete jesti.
Ovaj kuvar upravo je to DOKTOR KUHINJE ZA VITAMINSKI SMEH. Pored toga on ima dobre recepte zaista zdrave ishrane koje kroz šalu plasira svima nama ….
Nedelja, 29.novembar u 17,00 sati
Štefan Cvajg
„PISMO NEPOZNATE ŽENE“
Režija: Milan Mađarev
Igra: Svetlana Sretenović
Monodrama o (ne)mogućoj ljubavi žene prema muškarcu
koji je voleo samo sebe. Zahvaljujući ovom pismu i on konačno upoznaje ljubav, ali kao naličje smrti.
Usled epidemioloških mera predstava će biti izvedena bez publike. U zakazanom terminu predstavu možete gledati uživo online na youtube kanalu putem linka

Ostavite komentar

avatar
500