Naslovna Hronika IVANA TOMIĆ ILIĆ OSUDILA NASILJE U VRTIĆU NA NAŠOJ OPŠTINI

IVANA TOMIĆ ILIĆ OSUDILA NASILJE U VRTIĆU NA NAŠOJ OPŠTINI

0
Foto: Studio B Screenshot

Predsednica opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić pozvala je nadležne organe da brzo raguju u slučaju stravičnog nasilja u zabavištu “Zamak”.

Ilićeva se oglasila objavom na društvenoj mreži Fesbuk koje prenosimo u celosti:

“Prvo, želim da uputim punu podršku roditeljima dečaka koji je doživeo maltretiranje i stigmatizaciju od strane neodgovorne vaspitačice, ukoliko su navodi tačni.

Oni su sigurno najzabrinutiji i prestrašeni činjenicom da su svoje dete, sa puno poverenja, ostavili u vrtiću na čuvanje, a doživeli su da im dete bude zlostavljano i zanemareno.

Umesto posebne nege i pažnje za dete sa autizmom, koje pružaju druge vaspitačice u privatnim i državnim vrtićima na Voždovcu i uz puno ljubavi ali i stručnosti se ophode prema svoj deci, u ovom slučaju svedočimo jezivim scenama.

Kao majka sam iskreno potrešena navodima o dešavanjima u privatnom vrtiću “Zamak”, objavljenim u medijima i pozivam nadležene da što pre reaguju i sprovedu nadzor nad radom ove ustanove.

Pozivam takođe i roditelje, ukoliko im je potrebna pravna ili psihološka podrška da mi se jave, jer kao predsednica Opštine ali i kao majka imam veliku potrebu da budem uz njih i pomognem im da ovu traumu prevaziđu na najbezbolniji mogući način. – stoji u objavi Ivane Tomić Ilić.

Ostavite komentar

avatar
500