Naslovna Vesti JAVNA PREZENTACIJA UP ZA IZGRADNjU STAMBENO-POSLOVNOG OBJEKTA U ULICI VOJVODE STEPE...

JAVNA PREZENTACIJA UP ZA IZGRADNjU STAMBENO-POSLOVNOG OBJEKTA U ULICI VOJVODE STEPE 389 B

0

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove
Kraljice Marije 1

Oglašava

JAVNU PREZENTACIJU
Urbanističkog projekta za izgradnju stambeno-poslovnog objekta na građevinskoj parceli 7812 KO Voždovac, u Ulici vojvode Stepe 389 B

1. JAVNA PREZENTACIJA obaviće se u zgradi Gradske uprave grada Beograda, u Ulici 27. marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu) od 24. novembra do 1. decembra 2021. godine, svakog radnog dana od 9 do 15 časova.
2. Nosilac izrade predmetnog Urbanističkog projekta je Društvo za konsalting, trgovinu, turizam i usluge „IBM CONSULT” d.o.o. iz Beograda, Ulica Subotička br. 23.
3. Zahtev Urbanističkog projekta podnelo je Društvo za konsalting, trgovinu, turizam i usluge „IBM CONSULT” d.o.o. iz Beograda, Ulica Subotička br. 23.
4. U toku javnog uvida, elaborat za javni uvid za potrebe izrade Urbanističkog projekta, biće izložen i na sajtu Grada Beograda u rubrici „Gradski oglasi”.
5. Nosilac izrade predmetnog urbanističkog projekta u toku održavanja javne prezentacije davaće obaveštenja o urbanističko arhitektonskom rešenju Urbanističkog projekta, svakog radnog dana od 9 do 15 časova, u zgradi Gradske uprave grada Beograda, Ulica 27. marta br. 43-45 (u suterenu).
6. Za davanje obaveštenja o sadržaju javne prezentacije ovlašćena je Jovana Poznan d.i.a. Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove, Ulica kraljice Marije br. 1.
7. Zainteresovana lica mogu tokom javne prezentacije da izvrše uvid u urbanistički projekat, kao i da svoje primedbe i sugestije na planirana rešenja u pisanoj formi dostave Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, Ulica 27. marta br. 43-45, najkasnije do 1. decembra 2021.

Klikom OVDE, možete pogledati više informacija o samom projektu.

Ostavite komentar

avatar
500