Naslovna Hronika JEZIVO! GRUPA MOMAKA PRETUKLA DEČAKA (16), ZAVRŠIO SA TEŠKIM TELESNIM POVREDAMA (VIDEO)

JEZIVO! GRUPA MOMAKA PRETUKLA DEČAKA (16), ZAVRŠIO SA TEŠKIM TELESNIM POVREDAMA (VIDEO)

0
Foto: Instagram Screenshot

Sinoć oko 21.30 grupa maloletnika iz naselja Braće Jerković pravila je haos na dečjem igralistu u naselju Vojvode Vlahovića. Palili su baklje, vređali prolaznike, uništavali su jedino dečje igraliste koje je izgrađeno pre 3 godine, namenjeneo za 2000 dece naselja. Komšija iz naselja, dete od 16 godina je rečima branio igralište i završio je sa teškim telesnim povredama. Delikventi koji devastiraju zajedničku imovinu snimljeni su sa više nadzornih kamera, a ovo je samo jedan od snimaka koji je nastao neposredno pored kuće pretučenog komšije. Radi se od momku uzornog vaspitanja i obrazovanja, detetu za primer, koje je samo štitilo svoje igralište od horde hijena koja daleko od svojih roditelja glume ludilo.

Iz Udruženja Moje Naselje poručuju:

Želite li ovo da se desi vašem detetu koje je na pravom putu, koje ima svoje JA, koje je osvešćeno i voli i ceni zajedničku imovinu, svoje igralište, mesto odrastanja?

Tražimo hitnu reakciju svih insistucija, tražimo policijsku patrolu stacioniranu u naselju od 13000 stanovnika, tražimo interventnu jedinicu koja će štititi naselje od dilera, tražimo normalan život i zaštitu naše dece.

Instagram will load in the frontend.

Ostavite komentar

avatar
500