Naslovna Vesti KADA ĆE BITI MOGUĆE SVADBE, KRŠTENJA, SLAVLJA..?

KADA ĆE BITI MOGUĆE SVADBE, KRŠTENJA, SLAVLJA..?

0

SVADBE, KRŠTENJA, SLAVLJA..? – Glavna vest ove nedelje je ukidanje vanrednog stanja, a kao što smo već pisali očekuje se da se to dogodi sutra, odnosno u sredu, a već od četvrtka ne bi trebalo biti policijskog časa. Ono što je takođe poznato je da će i nakon ukidanja policijskog časa na snazi ostati određene mere uvedene početkom epidemije virusa u Srbiji.

Zvanična odluka o ovim merama nije doneta, ali se zna da će u gradskom prevozu biti obavezne maske i rukavice, u restoranima i kafićima na snazi ostaje socijalna distanca, kao i da će i dalje važiti zabrana javnih okupljanja. Takođe, poznato je i da do kraja školske godine neće biti nastave za osnovce i srednjoškolce.

Mnoge građane trenutno zanima informacija o održavanju slavlja, odnosno krštenja, svadbi, veselja generalno, jer su mnoga morala biti pomerana ili otkazana zbog vanrednog stanja i donetih mera. Kako Tanjug prenosi, slavlja poput svadbi, krštenja i rođendana biće moguća nakon 15. juna.

Inače, za sutra 6. maj zakazana je sednica parlamenta na kojoj će se razmatrati predlog o ukidanju vanrednog stanja u Srbiji.

Izvor: Beograd Uživo

Ostavite komentar

avatar
500