Naslovna Vesti KADA JE IZVLAČENJE DOBITNIKA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI?

KADA JE IZVLAČENJE DOBITNIKA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI?

0

IZVLAČENJE NAGRADNA IGRA UZMI RAČUN I POBEDI – Usled trodnevne žalosti, izvlačenje dobitnika u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi je odloženo, odnosno izvlačenje će biti održano u subotu 28. novembra, najavili su iz Ministarstva finansija. Do sada je pristiglo oko 2,8 miliona koverata sa fiskalnim računima i slipovima.

Podsetimo, ova igra se bazira na sakupljanju fiskalnih računa, sa minimalnim iznosom od 100 dinara po računu. U jednoj poslatoj koverti treba da bude 10 fiskalnih računa, a mogu da se šalju svi fiskalni računi od 1. septembra ove godine.

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna lica s prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije, izuzev lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana za rad u kabinetu predsednika Vlade Srbije, Generalnom sekretarijatu Vlade, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, JP Pošta Srbije i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED), kao i članovi Komisije za praćenje regularnosti izvlačenja nagrada i utvrđivanja dobitnika.

Izvor: Beograd Uživo

Ostavite komentar

avatar
500