Naslovna Vesti KADA KREĆE RAZGLEDANJE BEOGRADA IZ OTVORENIH AUTOBUSA?

KADA KREĆE RAZGLEDANJE BEOGRADA IZ OTVORENIH AUTOBUSA?

0

Sezona panoramskog razgledanja Beograda iz otvorenog autobusa počeće u petak, 8. maja, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograd.

Ovaj popularni turistički program će se od sada, uz sve neophodne mere zaštite, realizovati petkom, subotom i nedeljom, u tri redovna termina. Tokom vožnje otvorenim autobusom posetioci će preko audio-vodiča čuti interesantne priče o najznačajnijim turističkim atrakcijama Beograda, istorijskim zgradama i objektima, kao i brojne zanimljivosti i anegdote iz života naše prestonice. Stari i Novi dvor, Hram Svetog Save, Muzej Jugoslavije, Beogradska tvrđava, Savamala, Palata Srbija samo su neke od lokacija pored kojih se prolazi tokom sedamdesetominutne vožnje, u kojoj je u proteklih 11 godina uživalo preko 150.000 turista iz celog sveta.

Broj posetilaca programa je ograničen i prilagođen vanrednim merama. Posetioci su dužni da tokom programa nose zaštitne maske i rukavice.

Polazak je sa stajališta za turističke autobuse na Trgu Nikole Pašića petkom, subotom i nedeljom u 11, 13 ili 15 časova. Karte po nepromenjenoj ceni (800 dinara za odrasle i 500 dinara za decu) mogu se kupiti u poslovnici BS Turs, Savski trg 1 i u autobusu, neposredno pre početka razgledanja.

Informacije, rezervacije i kupovina karata: BS Turs, broj telefona 7614-693 i mejl-adresa bstours@verat.net.

Izvor: Beoinfo

Ostavite komentar

avatar
500