Naslovna Zanimljivo KAKO ĆE IZGLEDATI SMARTHOME PAMETNA STAMBENA ZGRADA U KUMODRAŠKOJ (FOTO)

KAKO ĆE IZGLEDATI SMARTHOME PAMETNA STAMBENA ZGRADA U KUMODRAŠKOJ (FOTO)

2
Foto: smarthomevozdovac.rs

U Kumodraškoj ulici br. 151 se gradi stambeni kompleks Smart Home. Najavljen kao nešto potpuno drugačije u odnosu na regularne stambene zgrade, doneće u ovaj kraj Voždovca duh modernih objekata.

Foto: smarthomevozdovac.rs

Ko je investitor?

SGZR Pavlović, Čačak je osnovana 1992 godine kao porodična firma porodice Pavlović i već tri decenije je na domaćem tržištu investicija, projekata i gradnje stambeno-poslovnih objekata višeg nivoa, kao i izgradnje objekata za treća lica.

Foto: smarthomevozdovac.rs

Koje pogodnosti pruža lokacija objekta?

Smešten u srcu Voždovca, u Kumodraškoj ulici, Smart Home je pozicioniran na mirnoj lokaciji punoj parkova, zelenila, nudeći osećaj privatnosti i mirnog života. Pored mirne lokacije na kojoj se nalazi isto tako je i blizu autoputa E-75, Autokomande, Južnog Bulevara i Slavije sa jedne, kao i Banjice, Dedinja sa druge strane, nudeći odličnu povezanost sa svim delovima grada. Na samo nekoliko minuta hoda od tržnog centra “Stadion”, kao i vrtića, škola, fakulteta, štedi vreme i pretvara ga u najdragoceniju stvar, vreme koje ćete provesti sa svojom porodicom.

Foto: smarthomevozdovac.rs

Koja je veličina objekta i da li će se pored stanova u objektu nalaziti i poslovni prostor?

Objekat će imati preko 13800 metara kvadratnih, a pored stambenog prostora, tu će se naći ugostiteljski objekti, parking prilagođen stanarima i pametni park. Pametni park u kompleksu osmišljen je tako da prati savremeni život svake porodice koja želi da ima mir, sigurnost kao i zabavu tokom celog dana. Uz kartični pristup koji je namenjen samo stanarima, porodici i komšijama uživaće u osećaju kao da su u svom privatnom kvartu.

Foto: smarthomevozdovac.rs

Koje su prednosti u odnosu na regularne stambene zgrade?

Ono što je svakako prednost ovog projekta je smart sistem kontrole i upravljanja uređajima putem aplikacije bez obzira gde se korisnik nalazi. Biće moguće kompletno upravljanje rasvetom, roletnama kao i upravljanje temperaturom u stambenom ili poslovnom prostoru. Ovaj sistem pruža značajne uštede kako električne energije tako i energije potrebne za grejanje i hlađenje jer omogućava optimizaciju potrošnje. Eco-smart sistem grejanja, hlađenja i ventilacije koristi toplotne pumpe i garantuje grejanje i hlađenje u opsegu temperatura od -22 do +50 stepeni. Stolarija je kombinacija aluminiju/drvo sa dvoslojnim staklom i aluminijumskim venecijanerima. U stanovima će biti italijanska keramika prve klase kao i hrastov parket. U kupatilima će biti podno grejanje i ugradna rasveta. Krov celog kompleksa biće pokriven zelenom površinom.

Foto: smarthomevozdovac.rs

Izvor: Smarthome Voždovac

2
Ostavite komentar

avatar
500
najnoviji najstariji najviše glasova
Darko
Gost
Darko

Prevaranti i lazovi iza zgrade se kuce nalaze a ne suma

Alex
Gost
Alex

A prve komšije si iz romskog naselja koje vikendom pale gume od kojih ne može da se diše.