Naslovna Vesti KAKO PRIJAVITI LOKACIJE ZA DERATIZACIJU O TROŠKU GRADA?

KAKO PRIJAVITI LOKACIJE ZA DERATIZACIJU O TROŠKU GRADA?

0

Obaveštenje u vezi sa suzbijanjem štetnih organizama na teritoriji Beograda

JKP „Gradska čistoća” u narednom periodu vršiće monitoring i suzbijanje štetnih organizama, komaraca, krpelja i glodara na javnim površinama u Beogradu, saopšteno je iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Suzbijanje glodara će do 15. maja biti sprovedeno na javnim površinama opština Zvezdara, Palilula, Čukarica, Voždovac, Savski venac, Stari grad i Zemun.

Takođe, u skladu sa rezultatima monitoringa, ekipe JKP „Gradska čistoća” će vršiti suzbijanje larvi komaraca na otprilike tri hiljade hektara površine, kao i suzbijanje odraslih formi komaraca termalnim zamagljivanjem na 4.140 hektara i hladnim zamagljivanjem na 3.600 hektara.

Sugrađani mogu prijaviti lokacije za sprovođenje mera deratizacije i dezinsekcije pozivom na besplatan broj telefona 0800-000-807 svakog radnog dana od 7 do 15 časova i putem elektronske pošte: ekologija@gradskacistoca.rs.

Suzbijanje glodara u stambenom fondu vršiće Zavod za biocide i medicinsku ekologiju.

Sugrađani mogu prijaviti lokacije za sprovođenje mera deratizacije u stambenom fondu pozivom na broj telefona 3054-000 i putem elektronske pošte: zavod@biocidi.org.rs.

Izvor: Beoinfo

Ostavite komentar

avatar
500