Naslovna Vesti KO JE KOGA NAPAO BEJZBOL PALICOM NA MEDAKOVIĆU? VOZAČ GSP-a MLADIĆA ILI...

KO JE KOGA NAPAO BEJZBOL PALICOM NA MEDAKOVIĆU? VOZAČ GSP-a MLADIĆA ILI MLADIĆ VOZAČA?

0

Alekandar Zimonjić, Beograđanin čiji su sin i sestrić sinoć, kako kaže, “doživeli traumu na okretnici linije 29 u Medakoviću”, tvrdi da je vozač autobusa GSP bez bilo kakvog razloga izvadio bejzbol palicu, te počeo da udara po šoferšajbni automobila. Međutim, iz GSP u zvaničnom saopštenju tvrde da je bilo potpuno drugačije.

Prema rečima Zimonjića, vozač GSP-a nije imao nijedan jedini razlog zbog kojeg bi uopšte mogao da napadne njegovog sina i sestrića.

– Na okretnici je dozvoljen prolaz automobila i autobusa. Moj sin koji ima 19 godina i sestrić koji ima 20 bili su u automobilu kada je vozač autobusa iz nepoznatog razloga krenuo da cima vozilo i počeo naglo da koči i približava se automobilu, zbog čega je moj sin spustio staklo na prozoru i pitao ga da li hoće da ga udari. Vozač autobusa je tad izvukao bejzbol palicu, izašao iz vozila i krenuo da udara po šoferšajbni – prepričava Zimonjić.

“Incident koji je objavljen na društvenim mrežama i predstavljen kao napad vozača GSP-a na privatno vozilo i to bejzbol palicom, zapravo je bio fizički napad na autobus sa linije 29a i verbalni napad na vozača tog autobusa”, navodi se u saopštenju GSP-a kao odgovor na naše pitanje o samom incidentu.

Policija je, dodaju u GSP, obavila uviđaj, tokom kojeg je nepoznati muškarac, snimajući telefonom navodni napad na privatni auto, ispoljio krajnje nasilno ponašanje, te je i policija morala da reaguje kako bi sprečila ometanje istrage.

“Prema izjavi vozača, incident se dogodio zbog velike gužve i nepravilno parkiranih privatnih automobila (među njima i corsa S) koji su onemogućavali kretanje i izlazak autobusa iz okretnice, te su privatna vozila morala da se pomeraju. Ne zna se tačno zbog čega su dva mladića izašla iz “corse s” i palicom nasrnuli na autobus garažnog broja 3523, razbili levi bočni prozor autobusa, ali i uputili bezbroj uveda i psovki vozaču. Vozač je pozvao policiju koja je odmah došla i obavila uviđaj”, kažu u GSP.

Izvor: Blic

Ostavite komentar

avatar
500