Naslovna Vesti Naselje Stepa Stepanović dobija vezu sa Ulicom vojvode Stepe – Na jesen...

Naselje Stepa Stepanović dobija vezu sa Ulicom vojvode Stepe – Na jesen gradnja nove raskrsnice

0
U okviru ugovora za izgradnju saobraćajne veze naselja Stepa Stepanović sa Ulicom vojvode Stepe sa izradom tehničke dokumentacije pribavljeni su lokacijski uslovi i u toku je izrada projekta za građevinsku dozvolu, rečeno je za eKapiju u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.
Radovi će početi po dobijanju građevinske dozvole, izradi projekta za izvođenje i pribavljanju prijave radova. Izgradnja saobraćajnice sa pratećom infrastrukturom će trajati oko tri meseca od uvođenja u posao izgradnje, što se očekuje na jesen ove godine.
Ugovor za izgradnju saobraćajne veze naselja Stepa Stepanović sa Ulicom vojvode Stepe, sa izradom tehničke dokumentacije potpisan je u septembru 2019. sa grupom ponuđača koju čine preduzeća Ingrap-Omni i Geoput iz Beograda i Geosistem iz Valjeva. Ugovorena vrednost radova je 20.727.000 dinara.
Nova pristupna saobraćajnica koja će povezati naselje Stepa Stepanović sa Ulicom vojvode Stepe podrazumeva izgradnju kolovoza dužine oko 140 m i širine 7 m i izgradnju obostranih trotoara širine 1,5 m sa jedne i 3 m sa druge strane, a u regulaciji projekta biće izvedena i prateća infrasturktura.
Sa jedne strane, saobraćajnica će se uklopiti u postojeće stanje Ulice vojvode Stepe kao trokraka raskrsnica, dok će se u naselju Stepa Stepanović uklopiti u postojeći kružni tok.
Izvor: Ekapija

Ostavite komentar

avatar
500