Naslovna Vesti NEIZVESNO DA LI ĆE NOVOGODIŠNJI VAUČERI OD 6000 DINARA STIĆI PRE PRAZNIKA

NEIZVESNO DA LI ĆE NOVOGODIŠNJI VAUČERI OD 6000 DINARA STIĆI PRE PRAZNIKA

0
Foto: Pixabay

Za sada se još ne može sa sigurnošću reći da li će najavljeni novogodišnji vaučeri za svu decu do 18 godina u Beogradu biti podeljeni pre praznika, odnosno vrlo je verovatno da će oni stići tek posle 1. januara.

U Skupštini grada upravo se održala konferencija za novinare gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, a na pitanje Blica da li će vaučeri u iznosu od 6.000 dinara stići pre praznika, prvi čovek grada nije mogao da da konkretan odgovor.

– Voleli bi da bude do Nove godine, jer se u januaru najviše troši, ali možda bude još žalbi, moramo da ispoštujemo celu proceduru – rekao je Šapić.

Kako je dodao, kada se bude znalo ko je dobio posao na konkusu, krenuće se u izradu vaučera.

– Da je sve bilo u normalnoj dinamici, to bi sve bilo gotovo pre 15-20 dana, a sada ću biti obazriv i reći da bismo voleli da podela vaučera bude pre Nove godine. To je velika i važna stvar, a sad što se to nije desilo u toj dinamici… Bože moj. Kada sve to završi, svi vaučeri če za desetak dana biti podeljeni – rekao je Šapić.

Kako je rekao, svi vaučeri će se deliti u školama i vrtićima, a dobiće ih i ona deca koja ne idu u vrtiće.

– Odluka je bila odložena, ali je juče sve završeno. To je bila politička odluka, sada se čeka da se firme jave na konkurs i ona koja dobije će deliti vaučere – rekao je Šapić na pres konferenciji i dodao da će se isto organizovati i sledeće godine, ali da će cele procedura početi već početkom godine, u februaru.

Izvor: Blic

 

Ostavite komentar

avatar
500