Naslovna Vesti OPREZ: ULICA RADOMIRA MARKOVIĆA KRIJE NEOBEZBEĐENE RUPE DUBINE DO METAR

OPREZ: ULICA RADOMIRA MARKOVIĆA KRIJE NEOBEZBEĐENE RUPE DUBINE DO METAR

0

U akciji “Moj problem“, koju smo nedavno pokrenuli, za svega sedam dana primili smo preko pedeset zahteva građana da se o njihovom problemu piše. Ima tu dosta problema, neki su bezazleni, a neki predstavljaju pravu opasnost.

Većina vas zna za novo naselje Paunov Breg, koje se nalazi iznad okretnice trolejbusa na Banjici. Velelepno naselje sa dosta zgrada i stanova, sjajno, ali infrastruktura i nije baš.

Kada nam se komšija obratio sa pričom, da se u ulici Radomira Markovića nalazi ogromna rupa, dubine približno metar, odmah smo otišli na lokaciju, kako bismo proverili o čemu se radi.

I stvarno rupa je tu. Komšija navodi da je posle pucanja vodovodne cevi u avgustu vodovod sanirao kvar i ostavio krater koji predstavlja pravu opasnost, kako po pešake, tako i one sa automobilima.

Kako komšija navodi, prijavljeno je više puta Beokomu, Beograd putu i ostalim nadležnim službama, ali do sada nije bilo reakcije.

Moramo da se zapitamo, šta može da se desi ukoliko neko dete naleti na rupu ili neko stariji. Rupa ima oštre ivice, koje mogu da povrede slučajnog prolaznika ili da iscepaju gume na automobilu. Pogledajte fotografije, pa procenite sami. Mi ćemo da prijavimo Beokomu ovu opasnu lokaciju, a odgovor ćemo objaviti javno.

Ukoliko i vi imate problem u svom kraju, o kom želite da se piše, kliknite OVDE.

Ostavite komentar

avatar
500