Naslovna Vesti OTVARANJE TRŽNIH CENTARA – KAKVA NAS PRAVILA ČEKAJU?

OTVARANJE TRŽNIH CENTARA – KAKVA NAS PRAVILA ČEKAJU?

0

OTVARANJE TRŽNIH CENTARA – Kao što smo već pisali, dva retail parka u Beogradu su već otvorena – u pitanju su Big Fashion Park i Capitol Park Rakovica,  a otvaranje svih tržnih centara najavljeno je za 8. maj.

Kafići i restorani su otvoreni u ponedeljak 4. maja, a već smo pisali o posebnim merama koje važe i sprovode se u ovim objektima, o čemu detaljnije možete pročitati klikom na link ovde, a određene mere zaštite moraće biti poštovane i kada su u pitanju tržni i šoping centri.

Pored održavanja mera socijalnog distanciranja i pojačane dezinfekcije prostora, tržni centri neće smeti da koriste klimatizaciju, kako ona povećava rizik od prenosa virusa. Prema rečima epidemiologa, biće obavezno korišćenje zaštitne opreme, kako za posetioce, tako i za sve zaposlene.

Prema preporukama, u tržnim centrima se postavljaju i dezobarijere na svim ulazima, kao i u garaži. Naravno, biće i ograničen broj ljudi koji će moći da uđe u tržne centre, za šta će biti zaduženo obezbeđenje na ulazu, kao i sami lokali u tržnom centru.

Izvor: Beograd Uživo

Ostavite komentar

avatar
500