Naslovna Vesti POČELA IZGRADNJA KANALIZACIJE U KUMODRAŽ SELU. PREDSEDNICA OPŠTINE NA LICU MESTA (VIDEO)

POČELA IZGRADNJA KANALIZACIJE U KUMODRAŽ SELU. PREDSEDNICA OPŠTINE NA LICU MESTA (VIDEO)

0
Foto: Pixabay / fotografija je simbolična

Predsednica gradske opštine Voždovac obišla je danas radove na izgradnji kanalizacije u naselju Kumodraž selo. Posetila je ulicu Stare Porte i popričala sa komšijama. Kako je navela, bilo je dosta problema ranije, zbog preopterećene mreže, fekalne i atmosferske vode su se često izlivale, a nakon završetka kanalizacije ne bi trebalo da se ponove ovi problemi.

Radove izvodi preduzeće Mašinokop, a investitor je Direkcija za izgradnju Beograda.

1. Kumodraž selo u regulaciji postojećih saobraćajnica: Prolećna, Vinarska, Kovačka, Stare porte, Tekeriška, Jasmina, Jovana Todorovića, Narednika Grujice Stankovića, Voćarska i delovima ulica Topola, Vojvode Stepe, Prolomska, Miholjska, Đurđevdanska i Božićna. Ukupna ugovorena dužina kanalizacije je 8.151,28 m. Rok za izvođenje radova 240 dana.

Radovi su počeli da se izvode u ulici Stare porte i danas se završavaju, sutra počinju radovi u ulici Voćarska i odmah posle toga u Božićnoj ulici.

Kumodraž selo – Vojvode Stepe u regulaciji postojećih saobraćajnica: Vojvode Stepe, Ruža, Kosovskih božura, Pšenička, Zemljoradnička, Daljska, Letnja i Đurđevdanska. Ukupna ugovorena dužina kanalizacije je 5.202,91 m. Rok za izvođenje radova 210 dana.

2. Kumodraž 1 u regulaciji postojećih saobraćajnica: Sokače, Stepenička, Srednja, Kružna, Jabuka, Stara i u delovima ulica Oktobarska, Majska, Milana Živkovića, Topola, LJubičica, Listopadna i Gunjak. Ukupna dužina kanalizacije je 1.781,65 m. Rok za izvođenje radova 160 dana.

Izvedeni su radovi na izgradnji kanalizacione mreže i zatrpavanju rova u ulicama: Sokače L=107,4m, Srednja L=191,3m, Jabuka L=54,4m, LJubičica L=125,3m, Stara 1 L=78,2m, Stepenička L=298m i Kružna L=144,4m. U ulicama Srednja i LJubičica JKP “Beograd put“ treba da izvede radove na kompletnoj kolovoznoj konstrukciji kroz godišnji program održavanja.

Ivana Tomić Ilić je svesna da će biti određenih problema tokom izgradnje, pa je pozvala sugrađane da prijave sve prateće probleme na broj telefona 011/3945-626

 

Instagram will load in the frontend.

Ostavite komentar

avatar
500