Naslovna Vesti PODELA NOVOGODIŠNJIH VAUČERA OD PONEDELJKA Svakom detetu u Beogradu 6.000 DINARA, evo...

PODELA NOVOGODIŠNJIH VAUČERA OD PONEDELJKA Svakom detetu u Beogradu 6.000 DINARA, evo gde će roditelji moći da ih podignu

0

Gradonačelnik Aleksandar Šapić najavio je da od ponedeljka, 19. decembra, počinje podela vaučera u vrednosti od 6.000 dinara za svu decu Beograda, zaključno sa učenicima završnih razreda srednjih škola.

Poklon-vaučere će dobiti i svi zaposleni koji rade s decom u vrtićima i školama.

Konačno je završen proces nabavke vaučera i bez obzira na želju nekih da Beograđani ostanu bez vrednog poklona koji im je njihov grad obezbedio, kao što sam i obećao, vaučeri će stići do svih onih kojima su namenjeni – rekao je Šapić.

Kako dodaje, ovo će biti poseban novogodišnji poklon od Grada Beograda za svu beogradsku decu i sve zaposlene u predškolskom i obrazovnom sektoru koji svakodnevno brinu i vode računa o njima.

Želiš zaposlenje na Voždovcu? Pogledaj oglase za posao klikom OVDE.

– Vaučeri će u toku sledeće nedelje biti dostavljeni svim državnim i privatnim predškolskim i školskim ustanovama, tako da očekujemo da će ih svi imati do 26. decembra, nakon čega će u okviru tih ustanova krenuti podela našim građanima. Za onu decu koja ne idu u vrtiće, roditelji će od 26. decembra moći da se jave u opštinu, te će na posebnom šalteru s ličnom kartom i zdravstvenom knjižicom deteta moći da podignu vaučer. Šalter će biti dostupan i za sve reklamacije ukoliko bude eventualnih problema – istakao je Šapić za Beoinfo.

Vaučeri će moći da se iskoriste u roku od dva meseca od momenta preuzimanja, tačnije do 1. marta, precizirao je gradonačelnik.

Izvor: Blic

Ostavite komentar

avatar
500