Naslovna Vesti POPUST ZA RODITELJE SA VIŠE DECE UZ KARTICU TRI PLUS

POPUST ZA RODITELJE SA VIŠE DECE UZ KARTICU TRI PLUS

0

Roditelji sa troje ili više dece, od kojih je barem jedno maloletno, od petka, 5. juna, moći će na šalterima gradskih opština da se prijave za izdavanje besplatnih kartica koje će im omogućiti brojne popuste i pogodnosti pri kupovini, plaćanju računa, najavila je članica Gradskog veća Tanja Popović.

Prema njenim rečima, ove kartice za povlastice realizovaće se u okviru projekta „Tri plus” istoimenog udruženja iz Čačka, kome je Grad Beograd pristupio početkom godine. Na taj način godišnje će, prema nekim procenama, u kućnom budžetu moći da uštede između 300 i 500 evra.

Zainteresovani za dobijanje kartice „Tri plus” i ostvarivanje porodične povlastice, treba da se jave zaposlenima na šalterima opštine na čijoj su teritoriji prijavljeni, gde će potpisati izjavu da žele da pristupe i u koju će uneti neophodne podatke. Nakon prijave, kartice će im biti isporučene u narednih desetak dana.

– Očekujemo da će 35.000 porodica u Beogradu biti korisnici ovog programa, te da će im biti od velike koristi. Zato pozivamo sve roditelje sa troje i više dece, kao i privredne subjekte, da se priključe ovoj akciji. Važno je napomenuti da oni koji se ne prijave tokom prvih sedam dana, mogu to da učine tokom čitave godine – istakla je Tanja Popović.

Prema navodima Popovićeve, porodice će moći da ostvare brojne pogodnosti kod svih privrednih subjekata koji su već deo projekta, ali i onih koji tek treba da pristupe ovoj akciji.

U toku je potpisivanje ugovora sa gradskim preduzećima, sportskim centrima, Zoološkim vrtom, kulturnim institucijama grada i drugim subjektima u kojima će porodice moći da ostvare popuste – precizirala je Popovićeva.

Projekat ponosna kartica „Tri plus” sproveden je već u petnaestak lokalnih samouprava u Srbiji. Pokret „Tri plus” osnovan je sa ciljem da se pobedi bela kuga. U Srbiji ima 138.000 porodica sa troje i više dece.

Vladica Gavrilović, predsednik Pokreta „Tri plus” iz Čačka, takođe je pozvao sve koji mogu da se prijave u narednih desetak dana i daju popuste, a nalepnice sa njihovom oznakom biće zalepljene na nekoliko lokacija.

Ostavite komentar

avatar
500