Naslovna Vesti POSTEPENI NASTAVAK PROCEDURA U IZRADI PLANSKE DOKUMENTACIJE

POSTEPENI NASTAVAK PROCEDURA U IZRADI PLANSKE DOKUMENTACIJE

0

Nakon donošenja Odluke o ukidanju vanrednog stanja, stekli su se uslovi za postepeni nastavak procedura u izradi planske dokumentacije, najavio je danas glavni urbanista Marko Stojčić. Na jučerašnjoj, 98. sednici Komisije za planove Skupštine Grada Beograda, odlučeno je da se od 13. maja nastave Zakonom o planiranju i izgradnji propisane procedure, odnosno da se počne sa određivanjem datuma za javne uvide u urbanističke projekte, nacrte planova detaljne i generalne regulacije.

– Datumi održavanja javnih uvida će biti objavljeni u sredstvima javnog informisanja, kao i na internet portalu Grada Beograda. U periodu održavanja javnih uvida, neophodno je pridržavati se svih mera utvrđenih Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, Zakonom o zdravstvenoj zaštiti, Zakonom o javnom zdravlju, kao i drugih mera koje se sprovode u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom – naveo je Stojčić za Beoinfo.

Javne sednice neće se održavati sve dok epidemiološka procena i mere zaštite ne budu takve da omogućavaju okupljanje većeg broja ljudi u zatvorenim prostorima. Datumi održavanja javnih sednica će biti naknadno objavljeni u sredstvima javnog informisanja, kao i na internet portalu Grada Beograda.

Beoinfo

Ostavite komentar

avatar
500