Naslovna Vesti STIŽU NOVI KVADRATI! Imperial Gradnja planira izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa sa 243 stana...

STIŽU NOVI KVADRATI! Imperial Gradnja planira izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa sa 243 stana na Voždovcu

1
(Foto: Screenshot/Grad Beograd/Idejno rešenje/Yugo biro Beograd)
Investitor Imperial Gradnja planira izgradnju stambeno poslovnog kompleksa u Bulevaru Peka Dapčevića na Voždovcu sa 243 stana i 403 parking mesta. Planirani objekat nalazi se u okviru postojećeg kompleksa, a pešački prilaz omogućen je direktno iz Bulevara Peka Dapčevića.
Predviđena je izgradnja objekta atrijumskog tipa koji se sastoji od četiri lamele, a projektom je planirana spratnost objekta Po3+Po2+Po1+iPr+4+Ps.
(Foto: Screenshot/Grad Beograd/Idejno rešenje/Yugo biro Beograd)
Ukupna bruto površina objekta je 38.336,21 m2, od čega je površina podzemnih garaža 13.588,78 m2. Ukupna bruto površina nadzemnog dela objekta iznosi 24.747,43 m2.
Na sva tri nivoa garaža planirano je 366 parking mesta. Na nivou terena je smešteno još 37 parking mesta. Svaka lamela ima poseban pristup podzemnim etažama u vidu liftova i stepenišnog prostora. Suterenska etaža predviđena je samo u okviru lamele 2 gde je zbog velike visinske razlike u odnosu na Bulevar Peka Dapčevića bilo moguće formirati još jednu etažu.
(Foto: Screenshot/Grad Beograd/Idejno rešenje/Yugo biro Beograd)
Nivo prizemlja kompletno je opredeljen za formiranje poslovnog prostora/lokala različitih namena. Ulaz u ove prostore je omogućen po celom obimu objekta.
Stanovi različite strukture i kvadrature projektovani su od prvog sprata do povučenog sprata, a predviđene su ukupno 243 stambene jedinice.
Nosilac izrade projekta koji se nalazi na javnoj prezentaciji do 7. aprila je Yugo biro iz Beograda.

1
Ostavite komentar

avatar
500
najnoviji najstariji najviše glasova
Ivan
Gost
Ivan

Strasno…i ovako od guzve ne moze da se zivi 🙁