Naslovna Vesti SUTRA PARKING BESPLATAN U CELOM GRADU, A KAKO RADE PRODAVNICE, PIJACE I...

SUTRA PARKING BESPLATAN U CELOM GRADU, A KAKO RADE PRODAVNICE, PIJACE I POŠTE?

0

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, veliki trgovinski lanci i tržni centri radiće u sredu po uobičajenom radnom vremenu

Skraćeno radno vreme biće na svim gradskim pijacama, dok će pošta u Takovskoj ulici dežurati do 21.00 čas. Parkiranje u zoniranim delovima grada biće besplatno, a javni gradski prevoz će saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

PRODAVNICE I TRŽNI CENTRI

Prodajni objekti u sredu će raditi po uobičajenom radnom vremenu. Vrata za sve posetioce neće zatvarati ni veliki tržni centri u prestonici koji će raditi od 10 do 22 sata.

DEŽURNE APOTEKE

Ukupno pet apoteka “Beograd” će, kao i za svaki praznik, primati kupce 24 sata: u centru prestonice – u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Dr Đorđa Kovačevića 27. Skraćeno radno vreme od 8 do 18 časova imaće apoteke “Palilula” u Knez Danilovoj, “Braće Kovač” u Krivolačkoj, “Miroslava Trajkovića” u Požeškoj i “Đuro Đaković” u Majke Kujundžića na Zvezdari.

PREVOZ I PARKING

Gradski i međugradski prevoz će u sredu saobraćati po nedeljnom redu vožnje. JKP “Parking servis” neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. Biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7. Sve javne garaže biće otvorene na dan praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

GRADSKE PIJACE

Voće, povrće i ostale proizvode na tezgama Beograđani će tokom obeležavanja Dana primirja moći da pazare samo do 16 časova, do kada će kapije pijaca biti otvorene.

Isto radno vreme imaće i pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom na Miljakovcu.

POŠTA

Većina poslovnica “Pošte Srbije” će biti zatvorene. Dežuraće samo Glavna pošta u Takovskoj do 21.00, dok će filijale u TC “Stadion”, “Big fešn”, “Imo autlet” biti otvorene do 19.00 časova.

Izvor: Srbija Danas

Ostavite komentar

avatar
500