Naslovna Vesti UHAPŠENI HULIGANI KOJI SU NAPALI PORODICU SA BEBOM NA VOŽDOVCU! Policija ih...

UHAPŠENI HULIGANI KOJI SU NAPALI PORODICU SA BEBOM NA VOŽDOVCU! Policija ih identifikovala posle 10 dana, lupali palicama po kolima, potegli i NOŽ

0

Policija je identifikovala i uhapsila huligane koji su pre 10 dana u Beogradu napali porodicu sa bebom, saznaje “Blic”. Jeziv napad dogodio se 2. oktobra na Voždovcu kad da je glumica Katarina Stojanović (43) sa suprugom i dvogodišnjim detetom vodila dete na terapiju.

– Mi smo krenuli da vodimo bebu u Sokobanjsku na redovne terapije, oko 17 časova. Kada smo izlazili iz Ulice Ljube Vučkovića na pešačkom je stajalo poprečno vozilo, ne dajući drugima da prođu. Suprug je mahnuo rukom da se skloni i rekao je: “Druže vodim dete kod lekara. Ja sam izašla sa njim i rekla sam: “Gospodine vodim dete kod lekara”. Izašla sam da izazovem empatiju – rekla je tada za “Blic” Katarina.

Kako kaže, nakon što su prišli vozilu, u kojem su bila četvorica mladića, usledio je pravi pakao.

– Suvozač je udario pesnicom mog supruga u glavu, vozač je izašao sa nožem i krenuo je da ubode mog supruga u vrat. Ostali su izašli su sa palicama i vikali: “E sad ga vodite kod lekara” – rekla je naša sagovornica.

Kako kaže, njen suprug je uspeo da izbegne nož, a Katarinu je odgurnuo kako je napadači ne bi udarili.

– Ja sam vrištala: “Beba je unutra, nemojte molim vas.” Krenuli su da jure mog supruga, razbijali su nam kola. Demolirali su nam auto, zatim su ušli u kola i otišli. Bilo je mnogo očevidaca, ljudi su bili u šoku. Ja sam i pala u nesvest – priča Katarina.

Kako kaže, a i kako se vidi na fotografijama, njihovo vozilo je u potpunosti demolirano.

“Lokalni mangupi sa Voždovca”

Katarinin najveći strah je bio da napadači ne povrede njeno dete, koje je nedavno napunilo dve godine.

– To su momci od oko 20 godina. Nismo ih psovali, niti smo bili neprijatni, ja sam izašla da izazovem empatiju – priča Katarina, koja ne može da poveruje da je napadnuta usred bela dana, iz nepoznatog razloga.

Kako nam je ispričala, na jednom od snimaka se čuje kako građani komentarišu automobil napadača i govore da je “namerno stao tu, da izaziva probleme i ne želi da se pomeri”.

Sagovornica Blica kaže da veruje da bi oni napali nekoga drugog, da nije naišla njena porodica.

– Bili su potpuno nerazumni. Četvorica huligana na porodicu sa bebom. Rečeno nam je da su to “lokalni mangupi sa Voždovca” – ispričala je Katarina za “Blic”.

Kako kaže, njen suprug je bio kod lekara i na snimku mu je utvrđeno da ima nagnječenje vilice, od udarca koji je zadobio.

Izvor: Blic

Ostavite komentar

avatar
500