Naslovna Uslovi korišćenja, privatnost i zaštita podataka

Uslovi korišćenja, privatnost i zaštita podataka

Privatnost i zaštita ličnih podataka

Kako da znam da prilikom posete Vašeg portala moja privatnost neće biti narušena?

Portal vozdovacinfo.rs ima jednostavnu filozofiju. Nema registracije, nema potrebe za Vašim podacima, a podaci o lokaciji  i IP adresi se ne koriste.

Šta se dešava kada komentarišem objavu na Vašem portalu?

Mi omogućavamo da naši pratioci komentarišu naše objave. Veoma je jednostavno, kada popunite polje Komentar, dovoljno je da unesete Vaše ime i mail adresu. Kada komentar bude odobren, biće vidljivo samo Vaše ime, ne i mail adresa. Mail adrese ostaju uskladištene u našoj bazi podataka.

Da li kada posetim Vaš portal, Vi znate informacije o mojoj lokaciji, IP adresi i da li te podatke koristite i u koje svrhe?

Naš portal koristi Google Analytics za praćenje posećenosti, praćenje ponašanja, praćenje lokacije, dobavljača usluga, ključnih reči i podataka o pretrazi. Svi podaci koje naš portal koristi, formirani su kao zbirni i ne koristimo pojedinačne podatke o svakom korisniku.

Da li mogu da saznam, šta Vaš portal zna o meni?

U svakom trenutku nam možete poslati zahtev za proveru podataka. Mi ćemo Vam dostaviti sve podatke, koje posedujemo o Vama, a na Vaš zahtev, mi ćemo ih ukloniti iz našeg sistema.

Zahtev možete poslati putem maila office@vozdovacinfo.rs ili putem kontakt forme. U obavezi smo da Vam odgovorimo najkasnije u roku od 7 radnih dana, od dana prijema zahteva.

Šta se dešava sa mojim mail-om, kada se prijavim na Newsletter?

Newsletter služi da Vas obavestimo o najnovijim vestima sa našeg portala, koje možda niste uspeli da ispratite. Prilikom slanja Vaše mail adrese, ona će biti sačuvana u sistemu putem kojeg šaljemo Newsletter. Vašu mail adresu, nećemo prosleđivati trećim licima i ona služi samo u svrhu slanja Newslettera.

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte nas putem maila office@vozdovacinfo.rs

 

USLOVI KORIŠĆENJA

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge sajta www.vozdovacinfo.rs.

Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Voždovac Info ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka).

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti Hotel manager-a da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Sve vesti, intervjui i ostale informacije se smeju objavljivati, kopirati i deliti BEZ IZMENE i UZ OBAVEZNO NAVOĐENJE IZVORA (Izvor: Voždovac Info ). Pored toga klikom na link, korisnik će direktno biti upućen na izvorni tekst na našem sajtu! (NE SME DA SADRŽI NOFOLLOW LINK).

***FONT NATPISA Izvor: Voždovac Info MORA BITI ISTE VELIČINE KAO OSTATAK ČLANKA*** 

NAPOMENA:

Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Voždovac Info zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo sajta Voždovac Info, ne smatraju se delom sajta i Voždovac Info  ne snosi odgovornost za njih.

Zaštita privatnosti

Voždovac Info poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta.

Podatke ostavljene prilikom slanja komentara, Voždovac Info neće davati na uvid trećem licu.

Korisnicima VoždovacInfo portala strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
  • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  • svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

Voždovac Info  ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Društvene mreže:

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk (od 15. novembar 2013. godine) korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori zvanične Fejsbuk stranice Voždovac Info uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja. Sporne komentare građani mogu prijaviti putem maila office@vozdovacinfo.rs

Izmene uslova korišćenja

Voždovac Info zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku.
Voždovac Info neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.