Naslovna Hronika UŽASNO NASILJE U ŠKOLI NA VOŽDOVCU! UČENICA NAPALA DEVOJČICU ZATO ŠTO JE...

UŽASNO NASILJE U ŠKOLI NA VOŽDOVCU! UČENICA NAPALA DEVOJČICU ZATO ŠTO JE ODLIČAN ĐAK

0
Foto: skolazadizajnkoze.edu.rs

U školi za dizajn kože na Voždovcu u Beogradu juče je došlo do brutalnog vršnjačkog nasilja kad je učenica prvog razreda pred učenicima krvnički pretukla drugaricu iz odeljenja, i to navodno samo zbog toga što je žrtva odličan đak i što je u školi svi vole.

Zabrinuti roditelji su ogorčeni zbog ovakvog ponašanja petnaestogodišnjakinje koja je nasrnula na nedužnu devojčicu, a pre toga joj, kažu, i pretila prenosi Alo.

– Ponavljačica je isprebijala devojčicu udarajući je pesnicma i nogama, a sve iz ljubomore na njen uspeh i vladanje u školi. Deca kažu da su besnu nasilnicu jedva odvojili od nedužnog, istraumiranog deteta. Ona se od samog početka školske godine ponaša kao šerif, svi moraju da joj budu podređeni i đaci strahuju od nje – tvrdi jedan od roditelja učenika:

– Odmah su došle policija i Hitna pomoć, a kada je škola obavestila i roditelje, majka devojčice-žrtve jedva je došla sebi od stresa. Kako li je tek detetu koje je pretrpelo nasilje nasilnice i doživelo traumu za ceo život?

Navodno, devojčica je i ranije pretila:

– Vajber grupe odeljenja su najveće zlo, preko kojih pojedini učenici vređaju i psihički zlostavljaju drugu decu. Ispada da su nasilnicima najčešća meta dobri i povučeni đaci, kao što je bila i ova devojčica. Najgore od svega je to što su nam deca rekla da su dečaci iz drugih odeljenja, koji podržavaju ovu tinejdžerku-nasilnicu, rekli da je najbolje da se žrtva ispiše iz škole jer će njihova “drugarica doći u školu već sutra i otvoriti joj lobanju”!

Ostavite komentar

avatar
500