Naslovna Vesti VAŽNO OBAVEŠTENJE! ZATVARA SE LJERMONTOVA

VAŽNO OBAVEŠTENJE! ZATVARA SE LJERMONTOVA

0

ZATVARA SE LJERMONTOVA – Kako se navodi u zvaničnom obaveštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprava za upravne poslove u Ljermontovoj ulici broj 12A u Beogradu se zbog renoviranja objekta od 13. marta ove godine zatvara i biće privremeno premeštena u zgradu SIV 3 u Ulici omladinskih brigada 1.

Dodaje se da će građani u SIV 3 moći da izvrše poslove isključivo iz nadležnosti Uprave za upravne poslove, kao što su izdavanje uverenja o kretanju prebivališta i boravišta građana, izdavanje probnih vozačkih dozvola, zamena i duplikat probne vozačke dozvole, prva registracija priključnih vozila, motocikala, teških tricikala i vozila van gabarita, registracija vozila diplomatsko-konzularnih predstavništava, izdavanje tablica za privremeno označavanje vozila – PROBA i sl.

Redovne zahteve za prijavu prebivališta, izdavanje ličnih dokumenata, registraciju motornih vozila, kao i zamenu izdatih vozačkih dozvola, građani mogu da podnesu u bilo kojoj policijskoj stanici na teritoriji Beograda, bez obzira na kojoj su opštini prijavljeni.

Ostavite komentar

avatar
500