Naslovna Vesti VEĆ REDUKOVAN RED VOŽNJE SE POSLE 18:30 DODATNO REDUKUJE

VEĆ REDUKOVAN RED VOŽNJE SE POSLE 18:30 DODATNO REDUKUJE

0
Foto: GSP

REDUKCIJE NA LINIJAMA GRADSKOG PREVOZA – Kako se navodi u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz, redukcija polazaka na linijama javnog gradskog prevoza posle 18.30 i na linijama prigradskog i lokalnog prevoza nakon 20 sati, je obavljena na osnovu snimanja popunjenosti vozila na linijama javnog gradskog, prigradskog i lokalnog prevoza putnika na teritoriji Beograda.

Sekretarijat za javni prevoz i JKP GSP „Beograd“, obavili su 26. i 27. novembra, snimanje popunjenosti vozila na 119 linija gradskog prevoza na 15 lokacija u periodu od 18 sati. Na osnovu analize snimljenih podataka i rezultata dobijenih pomoću uređaja za brojanje putnika, od ponedeljka, 30. novembra biće redukovani polasci nakon 18.30 na 74 linije zbog smanjenog broja putnika.

Zaposleni Sekretarijata za javni prevoz i SP „Lasta“ a.d. Beograd, u periodu od 23. do 27. novembra, obavili su snimanja popunjenosti vozila na svim linijama javnog prigradskog i lokalnog prevoza u periodu posle 18 sati. Na osnovu analize snimljenih podataka i rezultata dobijenih pomoću uređaja za brojanje putnika, od utorka, 1. decembra, na 11 linija biće redukovani polasci nakon 20 sati zbog smanjenog broja putnika.I

Izvor Bg prevoz

Ostavite komentar

avatar
500