Naslovna Vesti VITANOVAČKA ULICA – CRNA RUPA VOŽDOVCA

VITANOVAČKA ULICA – CRNA RUPA VOŽDOVCA

0

Kako krene hladnije vreme, cevi češće pucaju, pa samim tim određenim delovima Voždovca, voda danima curi. Putari dođu, zakrpe, odu i posle par dana sličan problem.

Vitanovačka ulica, deo kod restorana Revanš, nema trotoar sa obe strane, već samo sa strane gde se nalaze prodajni objekti.

Putari su na sredini ulice, preko rupe zatrpane peskom iz koje ističe voda stavili plastičnu barijeru, koja onemogućava normalan saobraćaj. Voda spira pesak i šljunak, koji se raznosi niz ulicu.

Automobili gotovo jedva prolaze ulicom, ali zato imaju dovoljno prostora da idu trotoarom i tako zaobiđu barijeru. Pešaci koji reše da prođu ovim delom ulice, moraju da manevrišu između parkiranih vozila na trotoaru, automobila koji preko trotoara pokušavaju da zaobiđu rupu i barijeru, a sve to kroz šljunak i vodu.

Postavili smo pitanje i Beokomu, kada će ovaj problem biti rešen? Odgovor Beokoma je bio, da će po dobijanju odgovora od nadležnih službi da nas obaveste.

Do tada možemo samo da strepimo i da sa pravom razmišljamo kakve sve nesreće mogu da se dogode na ovom mestu. Pogledajte i kratak video, koji smo zabeležili, gde je u trenutku snimanja, bager prolazio trotoarom koji je namenjem pešacima.

https://www.youtube.com/watch?v=Ab1Z8QZdLJ0

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

avatar
500