Naslovna Servisne informacije VODOVOD: PRODUŽEN ROK ZA PLAĆANJE RAČUNA ZA FEBRUAR, MART I APRIL

VODOVOD: PRODUŽEN ROK ZA PLAĆANJE RAČUNA ZA FEBRUAR, MART I APRIL

0

Svim potrošačima iz kategorije „domaćinstva” odobreno je produženje roka plaćanja računa za februar, mart i april 2020. godine. Za svaki od tih računa, rok plaćanja je produžen do 30. juna 2020. godine, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Imajući razumevanja za poteškoće sa kojima se korisnici susreću u uslovima pandemije, ovo društveno odgovorno preduzeće donelo je i odluku da korisnici koji plate u novom, produženom roku, smatraju se redovnim platišama i ostvaruju pravo na popust od pet, šest ili sedam odsto na plaćanje računa za februar, mart i april 2020. godine.

Kako se navodi u saopštenju ovog preduzeća, svim korisnicima koji su potpisali Ugovor o reprogamu duga ili Ugovor o pristupanju dugu sa reprogramom duga odobren je zastoj u izmirenju ugovorenih obaveza dospelih za mart, april i maj 2020. godine.

Visina ugovorenih obaveza ostaje nepromenjena i korisnici koji su potpisali ugovore, bez ikakvih posledica, obaveze mogu izmiriti počevši od juna 2020. godine.

Od danas je za korisnike otvoren šalter Službe tehničke dokumentacije (Ulica kneza Miloša 27), svakog radnog dana od 9 do 13 sati.

Šalteri za plaćanje računa i reklamacije neće raditi do daljeg. Reklamacija računa može se izvršiti popunjavanjem obrasca na zvaničnoj internet-stranici preduzeća (www.bvk.rs), elektronskom poštom (info@bvk.rs), poštom ili telefonom (3402-053).

Ostavite komentar

avatar
500