Naslovna Vesti ZAŠTO NE RADE AMBULANTE RIPANJ PRNJAVOR I MINEL?

ZAŠTO NE RADE AMBULANTE RIPANJ PRNJAVOR I MINEL?

0
Foto: DZ Voždovac
Saopštenje nadležnih u Domu zdravlja Voždovac prenosimo u celosti:

Zbog aktuelne epidemiološke sitacije izazvane virusom SARS-CoV-2, zdravstveni radnici Doma zdravlja „Voždovac“ su radno angažovni u kovid ambulantama Doma zdravlja (Ogranak „Šumice“ i Zdravstvena stanica „Vojvode Stepe“), kao i u kovid ustanovama sekundarnog i tercijarnog nivoa zdravstvene zaštite, po odluci Ministarstva zdravlja RS (KBC Bežanijska kosa, KBC „Dr Dragiša Mišović“, KBC Zemun, Institut za medicinu rada Srbije „Dr Dragomir Karajović“, Kovid bolnica „Arena“ i IOHB Banjica). Takođe, deo zdravstvenih radnika je opravdano odsutan.

Sve navedeno rezultovalo je smanjenjem broja raspoloživog kadra, te su privremeno prestale sa radom Zdravstvena ambulanta „Ripanj-Prnjavor“ i Zdravstvena ambulanta „Ripanj-Minel“.

Zdravstvena zaštita se trenutno može dobiti u Zdravstvenoj stanici „Jajinci“, Zdravstvenoj stanici „Beli Potok“, Ogranku „Ripanj-Centar“, Zdravstvenoj ambulanti „Zuce“, kao što je i navedeno na internet stranici Doma zdravlja „Voždovac“, ali i u centralnom objektu Doma zdravlja ili u bilo kom drugom objektu u sastavu Doma zdravlja, koji se ne nalaze u kovid režimu.

Obaveštavamo Vas da će Zdravstvene ambulante „Ripanj-Prnjavor“ i „Ripanj-Minel“ nastaviti sa nesmetanim radom, čim se za to stvore uslovi.

Molimo za razumevanje, u nadi za što skorijom stabilizacijom trenutne epidemiološke situacije i vraćanjem organizacije rada u pređašnje stanje.

Ostavite komentar

avatar
500