Naslovna Vesti ZAVRŠETAK RADOVA NA BAZENIMA TAŠMAJDANA 30. JUNA

ZAVRŠETAK RADOVA NA BAZENIMA TAŠMAJDANA 30. JUNA

0
Foto: Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas radove na bazenima „Tašmajdana” i najavio da će oni biti završeni 30. juna. Događaju su prisustvovali gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević, predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić i direktor SRC „Tašmajdan” Milan Novović.

Vesić je istakao i da se Beograd ubrzano sprema za normalizaciju života, a jedan od planova koji je Grad imao jeste rekonstrukcija bazena u sklopu „Tašmajdana”.

– Pošto smo završili rekonstrukciju stadiona „Pionira”, na red je došao i bazen. Posao smo počeli 10. marta, nešto pre uvođenja vanrednog stanja, i nismo ga nijednom prekidali – rekao je Vesić.

Prema njegovim rečima, kompletan prostor će biti uređen, a biće napravljeno i novo prohromsko korito.

– Ono što je zanimljivo jeste to da će biti smanjena dubina bazena, koja neće biti 4,8 metara, već dva metra, što će i dalje omogućiti da se održavaju sva velika takmičenja, ali će on pri tom biti lakši za čišćenje i bezbedniji – rekao je Vesić.

Dodao je da je srećan što nijedno gradilište u Beogradu nije stalo sa radom.

– Kako je uvedeno vanredno stanje i kako su sa radom prestali sportski centri, mi smo počeli da radimo i unutrašnji bazen, čiji je uređenje bilo planirano nešto kasnije tokom leta. Tako ćemo završiti i unutrašnji bazen a 30. juna bićemo ovde i na otvaranju sezone potpuno novog i preuređenog bazena – rekao je Vesić.

Izvor: Beoinfo

Ostavite komentar

avatar
500