Naslovna Servisne informacije ZBOG RADOVA ĆE U ČETVRTAK 9. NOVEMBRA BITI ZATVORENA KUMODRAŠKA ULICA

ZBOG RADOVA ĆE U ČETVRTAK 9. NOVEMBRA BITI ZATVORENA KUMODRAŠKA ULICA

0
Slika je simbolična

Tokom izvođenja radova na priključenju objekta na vodovodnu mrežu u Kumodraškoj ulici, na delu od Vitanovačke do Ulice vojvode Đurovića, 9. novembra doći će do promena u režimu rada linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, zbog čega će vozila linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

– linije 18 i 39 će u oba smera saobraćati ulicama Vojvode Stepe, LJube Vučkovića, Dinka Tucakovića, Kumodraškom i dalje redovnom trasom,

– linije 25 i 25P će u oba smera saobraćati ulicama Kruševačkom, Miška Jovanovića, Peka Pavlovića, Zaplanjskom, Darvinovom, Braće Jerković i dalje redovnim trasama.

Vozila javnog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, a vozila sa linija 18 i 39, u smeru ka Autokomandi, koristiće i privremeno stajalište „Darvinova 1” u Ulici Dinka Tucakovića (Zlarinska), pet metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi u zoni raskrsnice sa Ulicom Milke Grgurov (u visini kućnog broja 2a).

Ostavite komentar

avatar
500