Naslovna Servisne informacije ZBOG RADOVA U ZAPLANJSKOJ ULICI, IZMENE NA LINIJAMA GSP

ZBOG RADOVA U ZAPLANJSKOJ ULICI, IZMENE NA LINIJAMA GSP

0

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Zapljanjska na delu od OŠ “Branislav Nušić” do raskrisnice sa ulicom Darvinova u Beogradu doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi u periodu od 07.05. do 30.06.2020. godine.

Radovi će se izvoditi u dve faze i to:

– Faza 1 – radovi u kolovozu ulice Zaplanjska, na delu između ulica Darvinova i Siva Stena (pored T.C. „Stadion“), u periodu od 07.05. do 26.05.2020. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, doći će do potpunog zatvaranja kolovoza ulice Zaplanjska, pa će vozila sa posebno organizovane linije L6 (Dorćol – Braće Jerković), odnosno po završetku vanrednog stanja linija javnog prevoza br. 26 i 26N saobraćati u oba smera ulicama Kruševačka, Husova, Ljubićka, Kumodraška, Darvinova, Zaplanjska i dalje redovno;

– Faza 2 – radovi u kolovozu ulice Zaplanjska, na delu između ulica Darvinova i Siva Stena (od kolskog ulaza u T.C. „Stadion“ do skretanja za benzinsku pumpu), u periodu od 27.05. do 30.06.2020. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, doći će do zauzeća desne saobraćajne trake ulice Zaplanjska (smer ka naselju Braće Jerković), pri čemu će se vozila kretati dvosmerno preostalom širinom kolovoza regulisano vertikalnim zaprekama.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta.

 

 

Ostavite komentar

avatar
500